Smo gradbeno podjetje, ki že od leta 1994 naročnikom nudi strokovno in kakovostno izvedbo gradbenih projektov in investicij, od prenove pa do novogradnje. Naš osnovni cilj je zadovoljni naročnik, kar dosežemo tako, da prisluhnemo njegovim željam, mu nudimo brezplačno svetovanje in na koncu zamišljeno tudi »postavimo na »trdne temelje«. Ker imamo bogate izkušnje na področju gradenj in adaptacij individualnih objektov ter adaptacij stanovanj, izdelamo podroben in strokoven popis del, zato da je predračun natančen in ponudba ne odstopa preveč od končne cene. Prepričajte se sami…

Zidarstvo je verjetno časovno najdaljši korak pri gradnji in posledično zelo stresen… Ker se tega dejstva dobro zavedamo, vam s kakovostnim, natančnim in hitrim delom poskušamo gradnjo hiše, stanovanja, poslovnega prostora olajšati. Ukvarjamo pa se tudi z adaptacijami, torej izvedemo tista dela, s katerimi se bistveno ne spreminja zunanjost, zmogljivost, velikost ali namen obstoječih objektov. Lotimo se tako adaptacij posameznih prostorov; kopalnice, kuhinje, balkona, fasade, kot tudi celotnega objekta. Z lahko gradbeno mehanizacijo pa opravljamo tudi manjše izkope, nakladanje sipkih materialov, izdelavo dovoznih poti in ureditev okolice.

Mavčne plošče oz. mavčno-kartonske plošče so izjemno praktične za dodatna gradbena dela v naših domovih. Suhomontaža je priljubljena predvsem zaradi enostavne in hitre vgradnje pregradnih sten. V našem podjetju se ukvarjamo z izvedbo izolacije, izdelavo napuščev in montažo spuščenih stropov ter predelnih sten. Pri svojem delu pa uporabljamo samo kakovostne materiale priznanih blagovnih znamk kot je Knauf. Prav tako pa restavriramo stavbe in posamezne omete.

8741895_orig 9912276_orig